Închide
Închide
+40 799 198 423

Pentru dezvoltatori

Un expert bun, nu iți va spune doar ceea ce vrei să auzi, dar ceea ce Trebuie să știi

Echipa Realist cu experiența locală și internațională de cel puțin 10 ani vă va ajuta sa rămâneți în contact cu Realitatea pieței imobiliare, care se află într-o schimbare permanentă.

Realist Estate Agency este primul pe piață ONE-STOP SHOP ce vă oferă asistență și consultanță completă pe parcursul întregului proces de vânzare, cumparare sau închiriere a imobilului.
Echipa Realist – include atât Experți Imobiliari, Financiari, de Administrare a Proprietății, Marketing, Juridici, Fiscali, precum și Evaluatori și Asigurători, administrând proiecte investiționale proprii, cu un nivel înalt de integritate, etică, reponsabilitate personală și profesională. Creează soluții personalizate și o abordare inovativă pentru fiecare din clienții noștri.

Bazați-vă deciziile dvs investiționale pe studii de piață și experiența reală în vânzări. Pentru aceste și multe alte intrebări, vă puteți adresa la Expertul nostru în dezvoltare.

Forme de colaborare

01

Partener exclusiv în vânzări

Procesul de vânzare este organizat în paralel cu alte agenții sau puncte de vânzări ale dezvoltatorului.

02

Partener Co-Exclusiv

Procesul de vânzare este organizat de către doi participanti, fie 2 agenții imobiliare sau în colaborare cu departamentul de vânzări al dezvoltatorului. Concurența loială este baza dezvoltării unei economii.

03

Partener Vânzări

Procesul de vânzare este organizat în paralel cu alte agenții sau puncte de vânzări ale dezvoltatorului.

De asemenea

  • Acredităm obiectul dvs. la cele mai importante bănci partenere. Brokerul nostru financiar aprobă finanțarea pentru cumpărător în câteva bănci paralel.

  • Efectuăm auditul de marketing al dezvoltatorului și venim cu recomandări pentru îmbunătățirea și eficientizarea acestuia. Propunem marketplace-uri proprii pentru fiecare categorie de imobil.

  • Departamantul juridic și consultantul fiscal vă poate oferi asistența și consultanța necesară în cazul unor situații mai complexe, pentru a găsi soluția legală.

  • Oferim consultanță imobiliară, care este atât de necesară în procesul decizional a dezvoltatorului!